Doneer uw kleding aan Tante Pollewop voor een mooi nieuw leven in Tilburg.

Doneer uw goede maar niet meer gebruikte kleding aan Tante Pollewop

Wij zijn erg blij met uw kleding en die krijgt via ons een nieuw leven. De kleding kunt u brengen van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wij zitten aan de Molenstraat 47 in Tilburg.

Alvast bedankt!!!

Nieuwe huisstijl die past bij ons 10 jarig bestaan.

header_facebook_tanteP.pngavatar_Pollewop.png

Dubbele steun

De vrolijke kledingwinkel van Tante Pollewop aan de Molenstraat 47 is inmiddels een begrip in Tilburg. Wij zijn als stichting ook enorm trots op de initiatiefneemsters Eveline Klerx en Cathelijn Bogaers die samen met tientallen vrijwilligsters al sinds 2007 deze winkel runnen. De opbrengst gaat helemaal naar onze stichting.

Het mooie is dat Tante Pollewop in Tilburg ook nog steun geeft aan mensen die onder de armoedegrens leven. Dit in de vorm van gesponsorde kledingbonnen die onder meer worden uitgegeven via Stichting Leergeld, Pater Poels, IMW, Vluchtelingenwerk en Feniks. Dus wanneer u deze doelgroep steunt met de kledingbonnen, steunt u indirect ook onderwijsprojecten voor kinderen in Kenia. Kijk voor meer informatie op de website van Tante Pollewop.

www.tantepollewop.org

15-373-SOC-beeldmrk-EenwereldTwinnen.jpg

Gemeente Tilburg steunt Tante Pollewop de komende 3 jaar!

Subsidies mondiale bewustwording

1 juni 2016

De stedenband Tilburg-Same (Tanzania) en het ToekomstAtelier zijn organisaties die subsidie hebben ontvangen in het kader van mondiale bewustwording.

Het gaat om een bijdrage voor de komende 3 jaar. Ook de stedenband Tilburg-Matagalpa (Nicaragua) en de stichting Elímu Mount Elgon/Tante Pollewop krijgen subsidie. Projecten die in de 2e helft van 2016 geld krijgen zijn: de Tilburg Cowboys met het project 'Tilburg Guadalajara Social Biënnale', 'Voedsel Wereldwijd' van ContourdeTwern, 'Minder Voedselverspilling' van Bureau Verantwoord, 'Titan Micro' van stedenband Tilburg-Sane, het 'Peerke Dondersfestival', 'Wereldse Ontmoetingen' van het Wereldpodium en 'Kart-food-check' van de KinderAdviesRaad Tilburg.

Wereld te winnen

Organisaties in Tilburg die in aanmerking willen komen voor subsidie kunnen hun idee toelichten (pitchen) bij de mensen van 'een wereld te winnen'. Hierin zitten inwoners en organisaties die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. De leden van dit gezelschap bepalen welke projecten voor een bijdrage in aanmerking komen.

Verantwoordelijkheid

Mondiale bewustwording gaat over de verantwoordelijkheid die Tilburg heeft. Verantwoordelijkheid om te weten waar bijvoorbeeld kleding vandaan komt. Of verantwoordelijkheid voor de invloed van consumptie op het milieu. De algemene vraag daarbij is, wat de gevolgen zijn voor mensen hier en ver weg. Deze bewustwording moet vanuit de stad zelf komen.

Dance4good verwent Tante

Het resultaat van een fantastisch dance event op 16 april 2016 in de Leerfabriek in Oisterwijk!!  

Tante Pollewop winnaar Vrijwilligers prijs Tilburg 2015

IMG_24211.jpg